Groutankers


Groutankers of grondankers  zijn stalen staven die in de grond verankerd worden om keringswanden zoals Berlinerwanden te beschermen. Grondankers vormen dankzij hun trekelementen een goede aanvulling tegen invloeden van onder andere gronddruk.

Voordelen van grondankers van Mees bvba


  • Grondankers kunnen keringswanden tijdelijk of permanent verankeren.
  • Grondankers vormen een ideale aanvulling om keringswanden zoals Berlinerwanden te stabiliseren.
  • Grondankers bieden een optimale bescherming tegen gronddruk.
  • Ervaren team voor een veilige stabilisatie met een modern machinepark.

Plaatsing van groutankers


In eerste instantie graven we uw bouwput tot een zekere diepte af. Vervolgens boren we de grondankerstaven onder een bepaalde hoek en diepte in de grond. De grondstaven worden verankerd dankzij een injectie met cement. Tot slot wordt er op de keringswand een ankerkop gemonteerd en worden de trekelementen aangespannen voor een optimale stabilisatie.

Mees bvba heeft een ervaren team voor het plaatsen van grondankers. Dankzij ons modern machinepark en jarenlange ervaring kunnen onze grondankers uw keringswanden of Berlinerwanden tijdelijk of permanent stabiliseren.

Vraag een gratis offerte voor ankers bij Mees bvba

Heeft u interesse in groutankers voor uw onderschoeiingsproject in Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, Brussels Gewest of elders? Vraag nu vrijblijvend een offerte voor onze grondankers!

Offerte aanvragen