Berlinerwanden


Berlinerwanden of Berlijnse wanden vormen een ideale stabilisatie voor bouwprojecten met weinig ruimte aan de bouwput. Deze stabilisatietechniek maakt het mogelijk om snel en voordelig een bouwput te beschoeien met beperkte trillingen. Berlinerwanden zijn niet geschikt als beschoeiing van een bouwput naast bestaande gebouwen omwille van hun grondkerende functie.

Voordelen van berlinerwanden van Mees bvba


  • Berlinerwanden laten toe om op een bouwplaats met weinig ruimte uw bouwput te beschoeien.
  • Berlinerwanden kunnen snel geplaatst worden.
  • Berlinerwanden zijn relatief goedkoop ten opzichte van andere funderingstechnieken.
  • Ervaren team met een modern machinepark voor een veilige stabilisatie.

Plaatsen van berlinerwanden


Mees bvba heeft een ervaren team voor het plaatsen van Berlinerwanden. Dankzij ons modern machinepark en jarenlange ervaring kunnen we met Berlinerwanden uw project onderschoeien aan de hand van perfect uitgelijnde verticale stalen profielen die op een regelmatige afstand van elkaar geplaatst worden.

In een volgende stap worden betonplaten of staalplaten in de gleuven van de stalen profielen geplaatst. Indien noodzakelijk voor de stabiliteit vormen onze grondankers een perfecte aanvulling voor uw beschoeiing.

Vraag een gratis offerte voor berlinerwanden bij Mees bvba

Heeft u interesse in Berlinerwanden voor uw bouwproject in Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, Brussels Gewest of elders? Vraag nu vrijblijvend een offerte voor onze Berlinerwanden!

Offerte aanvragen